Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinami priebalsiai: s, z, ch, h, f, v,
Kaip vadinami priebalsiai: l, m, n, r,
Issokantis langas narsant internete,
Kokia pilis dave pradzia Klaipedos miestui,
Kokia valstybe valde Klaipeda 1629-1635 m.,
Jaunimo g., Kaimelio k., Šakių r. sav.,
Lentpjūvės g., Kaimelio k., Šakių r. sav.,
Smiltyno g., Kaimelio k., Šakių r. sav.,
Vilties g., Kaimelio k., Šakių r. sav.,
Lentpjūvės g., Karališkių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 ml balto vyno 200 g oto Druska 2 skiltelės česnako 30 g grietinės Kario milteliai 100 g ryžių 400 ml vandens
Gaminimas: Ryžius virti pasūdytame vandenyje. Į
keptuvę supilti vyną, kai jis užverdą sudėti žuvį, pabarstyti prieskoniais, česnakais. Žuviai iškepus, į likusį skystį keptuvėje supilti grietinę, gerai išmaišyti ir užpilti ant žuvies. Patiekti su virtais ryžiais.
|
|
|
|
|