Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
1 kg aronijų
300 g obuolių
1,5 kg cukraus
2,5 stiklinių vandens
Gaminimas:
Nuplaukite nulupkite obuolius, išimkite jų sėklalizdžius ir tuomet obuolius sutarkuokite.
Cukrų užpilkite verdančiu vandeniu ir pamaišykite, kad cukrus ištirptų.
Į puodą sudėkite aronijas ir tarkuotus obuolius bei užpilkite juos karųtu sirupu.
Uogienę pavirkite maždaug 6 min. ir tuomet palikite 12 val. pastovėti.
Po 12 val. dar kartą užkaiskite uogienę ir virkite kol ji sutirštės.
Dar karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždarykite ir šia uogiene galėsite gardžiuotis visą žiemą.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai