Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramunės Sodų 2-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 3-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 4-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 5-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Ramunės Sodų 6-oji g., Paežerės k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g išskobtų artišokų 200 g baltųjų porų bamblių 200 g pievagrybių 50 g obuolio 4 šaukštai sviesto žiupsnelis mėsos sultinio miltelių žiuspnelis druskos ir pipirų 3 šaukštai
kapotų petražolių
Gaminimas: Artišokų šerdis sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų ir apdžiūtų. Porus supjaustyti kubeliais, nulieti vandeniu ir nusausinti. Nuvalytus grybus ir nuluptą obuolį supjaustyti kubeliais. Porus ir obuolį kepti su šaukštu sviestu, kol suminštės. Perdėti į
sietelį. Į kepimo riebalus dėti šaukštą sviesto ir 2 minutes pakepti grybus. Grybus sudėti į sietelį su porais, kad nuvarvėtų. Į keptuvėje likusius riebalus supilti artišokų sunką ir vyną, suberti sultinio miltelius. Užvirinti ir nugarinti, kad liktų tik 4 šaukštai skysčio. Pasūdyti, apibarstyti
pipirais, sudėti pakepintus priedus ir viską gerai išmaišius sudėti į dubenį. Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą sviesto. Sudėti artišokus bei petražoles. Šiek tiek pasūdyti ir apkepti. Išskobtus artišokus įdaryti ir tiekti į stalą.
|
|
|
|
|