Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g išskobtų artišokų
200 g baltųjų porų bamblių
200 g pievagrybių
50 g obuolio
4 šaukštai sviesto
žiupsnelis mėsos sultinio miltelių
žiuspnelis druskos ir pipirų
3 šaukštai kapotų petražolių


Gaminimas:
Artišokų šerdis sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų ir apdžiūtų. Porus supjaustyti kubeliais, nulieti vandeniu ir nusausinti. Nuvalytus grybus ir nuluptą obuolį supjaustyti kubeliais.
Porus ir obuolį kepti su šaukštu sviestu, kol suminštės. Perdėti į sietelį. Į kepimo riebalus dėti šaukštą sviesto ir 2 minutes pakepti grybus. Grybus sudėti į sietelį su porais, kad nuvarvėtų.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti artišokų sunką ir vyną, suberti sultinio miltelius. Užvirinti ir nugarinti, kad liktų tik 4 šaukštai skysčio. Pasūdyti, apibarstyti pipirais, sudėti pakepintus priedus ir viską gerai išmaišius sudėti į dubenį.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą sviesto. Sudėti artišokus bei petražoles. Šiek tiek pasūdyti ir apkepti. Išskobtus artišokus įdaryti ir tiekti į stalą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai