Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
"Pelene" ir kitu pasaku autorius,
Pareigunas, priziurintis, kontroliuojantis jai pavaldzia organizacija ir asmenu veikla,
Australijos aborigenu kulto reikmuo is plokscio ornamentuoto medzio gabalo arba akmens,
XX a. pradzios anglu rasytojas, romanu "Kontrapunktas", "Saunus naujas pasaulis" autorius,
Skaidrus, gelsvos arba rausvos spalvos atograzu medziu sakai, vartojami lakams, tapybos dazams, fiksatyvams gaminti,
Salų g., Kirklių k., Telšių r. sav.,
Kiršių g., Kiršių k., Telšių r. sav.,
Smardupio g., Krėpštų k., Telšių r. sav.,
Šventorkalnio g., Krėpštų k., Telšių r. sav.,
Ežero g., Kūjainių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 maišelis šviežių midijų (lęšių) 1,5 l švelnaus sultinio (geriausia vištienos arba daržovių) 1-2 riekelėmis supjaustyti salierų stiebai pusė raudonos paprikos keletas šaukštų alyvuogių
aliejaus smulkiai sukapoti: 1 svogūno galva 4-5 skiltelės česnako
Gaminimas: Lęšius siete perlieti šiltu vandeniu. Suberti į puodą, užpilti 1 litru vandens, įdėti lauro lapelį ir išspaustą česnako skiltelę. Virti ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Likusias česnako
skilteles, svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti puode su 4 įkaitinto aliejaus šaukštais. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas, supjaustyti žiedeliais. Po 3 minučių į puodą suberti kmynus ir paprikos žiedelius (pagal skonį). Supilti sultinį ir lęšius pavirti dar 15 minučių, kol
suminkštės. Trečdalį sriubos sutrinti elektriniu plakikliu iki purumo ir vėl supilti į puodą. Paskaninti druska, pipirais ir actu. Fetą supjaustyti kubeliais, suberti į sriubą. Porų svogūnėlius nulupti, supjaustyti žiedeliais ir suberti į sriubą.
|
|
|
|
|