Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pomidorai, 6 vienetai
Obuoliai, 1 vienetas
Čili, 1 vienetas
Aliejus, 1 šaukštas
Sultinys, daržovių, 1 litras
Kiaušiniai, 1 vienetas
Kvietiniai miltai, 3 šaukštai
Cukrus, truputį
Bazilikas, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius ir pipirą, troškinkite uždengę dangtį, kol produktai sukris. Po to viską pertrinkite per sietelį. Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ar pipirais. Kiaušinį gerai išsukite su miltais ir maišydami supilkite į sriubą, tada palaukite, kol užvirs ir pabarstę smulkintais bazilikais patiekite.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g jautienos,  maltos (naudojau kiaulieną)
~  800 g konservuotų, be odelių ir pjaustytų pomidorų
3 - 4 v.š. ryžių
1 čili pipiro
Žiupsnelio baziliko
Pipirų
Druskos 
~ 1,5 L vandens


Gaminimas:
Maltą jautieną išminkyti, paskaninant druska, pipirais ir žolelių mišiniu. Iš gautos masės suformuoti nedidelius rutuliukus. Juos sumesti į puode verdantį vandenį. Pavirti 5 min., tada iš skardinių sukrėsti pomidorus, sudėti prieskonius, buljoną ir pavirti 15-20 min. uždengtu dangčiu. Galiausiai, supilti nuplautus ryžius ir palikti virti 20 min., kol jie išvirs.
Sriubą galima paskaninti šaukšteliu grietinės ar grietinėlės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai