Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Maltos administracinis vienetas,
Liturginiu apeigu metu subdiakonu ir kitu aukstesnio rango dvasininku ant kaires rankos dilbio devima meniskai issiuvineta praplatintu galu juosta, primenanti stula, tik mazesne,
Virusai, kurie dauginasi bakterijose,
Tapytojas,? Homero apoteoze" autorius,
Kareivis grobiantis karo lauke nukautuju arba suzeistuju daiktus, plesiantis gyventojus,
Žolynų g., Šešuolėlių II k., Širvintų r. sav.,
Alyvų g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Bijūnų g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Plento g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Slyvų g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g avienos (minkštimo), 3 svogunai, 1 skiltele česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikeliai, druskos, maltu raudonųjų pipirų, 1 stikline
ryžių, 3 stiklines vandens.
Gaminimas: Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir
gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais. Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokeliais.
|
|
|
|
|