Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dainavos g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Dzūkų g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Eišiškių g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Gėlių g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
J. Sniadeckio g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g avienos (minkštimo), 3 svogunai, 1 skiltele česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikeliai, druskos, maltu raudonųjų pipirų, 1 stikline
ryžių, 3 stiklines vandens.
Gaminimas: Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir
gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais. Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokeliais.
|
|
|
|
|