Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tai, kas lieka is cigaretes ja surukius,
Tai, kas nuo visu slepiama,
Tai, ko dar nebuvo, naujove, neitiketinas ivykis, stebuklas,
Tai, kuo daiktai tarpusavyje skiriasi, yra panasus arba vienodi,
Tai, kuo kas nors pakeiciama,
Eglių g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Liepų g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Paežerių g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Parko g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Alytaus g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7-8 kg nedideli kieti vyšniniai pomidorai 4 skiltelės česnako 4 saliero stiebai 4 čili pipirai 4 kmynų stiebai su sėklomis 1 l vandens 8 šaukštai druskos 2 l balto
acto
Gaminimas: Sudėkite pomidorus į 4 stiklainius (2 l). Į kiekvieną stiklainį įdėkite po česnako siltelę, saliero stiebą, čili pipirą ir kmyną. Sumaišykite vandenį, druską ir actą. Užvirkite. Užpilkite stiklainiuose esančius pomidorus, palikdami po 1 cm nuo viršaus. Uždarykite ir 10
min. sterilizuokite inde su verdančiu vandeniu.
|
|
|
|
|