Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinio skg., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Šventosios g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Tvenkinio g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Anykščių g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Birutės g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7-8 kg nedideli kieti vyšniniai pomidorai 4 skiltelės česnako 4 saliero stiebai 4 čili pipirai 4 kmynų stiebai su sėklomis 1 l vandens 8 šaukštai druskos 2 l balto
acto
Gaminimas: Sudėkite pomidorus į 4 stiklainius (2 l). Į kiekvieną stiklainį įdėkite po česnako siltelę, saliero stiebą, čili pipirą ir kmyną. Sumaišykite vandenį, druską ir actą. Užvirkite. Užpilkite stiklainiuose esančius pomidorus, palikdami po 1 cm nuo viršaus. Uždarykite ir 10
min. sterilizuokite inde su verdančiu vandeniu.
|
|
|
|
|