Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g majonezo
50 g pipirnių
50 g krapų
50 g petražolių
0,5 stiklinės kefyro
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
10 lapelių rūgštynių (Rūgštynės)
druskos


Gaminimas:
Žalumynus nuplauname ir nusausiname.
Pipirnes, krapus, petražoles, svogūną, česnako skilteles ir rūgštynes sumalame mėsmale.
Šią masę sumaišome su majonezu ir kefyru.
Paskaniname druska.
Taip paruoštą padažą galima laikyti šaldytuve, sandariai uždarytame inde 3-4 dienas.
Aštrus vasaros padažas tinka prie virtų kiaušinių bei mėsos užkandžių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai