Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Salis, kuri kaip manoma yra jogurto tevyne,
Salis, kuriai 1793 m., sv. romos imperatorius paskelbe kara,
Salis, kuriai budingas sukis "Wir welle bleiwen, wat mir sin! " (mes norime likti kuo esame) ,
Salis, kuriai iki 1999 m. priklause Rytu Timoro valstybe,
Poilsio 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Poilsio 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Poilsio 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Ramunių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Rasos g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg miltų 200 g grūdėtos varškės 2 kiaušiniai 1 šaukštas aliejaus druska krapai grietinė sviestas
Gaminimas: Miltus sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi ir maždaug
stikline vandens ir minkyti. Jei per kieta, dar pripilti vandens. Iškočioti ant aliejumi patepto stalo. Varškę sumaišyti su žiupsneliu druskos, bei 1 kiaušiniu. Miltinę masę supjaustyti kvadratais, į kiekvieną įdėti po varškės šaukštą, perlenkti ir šonus užlipdyti. Virti apie 10 min., pasūdytame
vandenyje. Tinka su sviesto ar grietinės padažu. Apibarstyti krapais.
|
|
|
|
|