Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Rožių g., Piliuonos k., Kauno r. sav.,
Sodų g., Piliuonos k., Kauno r. sav.,
Šaltinio g., Piliuonos k., Kauno r. sav.,
T. Masiulio g., Piliuonos k., Kauno r. sav.,
Taikos pl., Piliuonos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Balandėliams:
700 g kiaulienos, maltos 100 g ryžių 50 g džiūvėsėlių 200 g kopūsto, smulkiai pjaustyto 1 a. š. druskos Žiupsnelio pipirų 2 kiaušinių 2 skiltelių
česnako Priesnonių mėsai Padažui:
Kubelio kiaulienos sultinio Vandens (kad apsemtų) 2 v. š. grietinės 3 v. š. miltų 2 v. š. pomidorų padažo 100 ml pieno Druskos Pipirų 1 saujelės petražolių
Gaminimas: Maltą
kiaulieną sudėti į dubenį. Tada sudėti trintą česnaką, berti prieskonių, sudėti džiūvėsėlius, kopūstą, kiaušinius, išvirtus ir atvėsintus ryžius ir viską gerai išminkyti. Suformuoti balandėlius. Apkepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol paruduos. Tada pilti vandens (kad
apsemtų) ir troškinti 15 - 20 minučių ant silpnos ugnies. Miltus sumaišyti su pienu (kad neliktų gumulėlių) ir, lėtai maišant, supilti į puodą su balandėliais. Tada sudėti grietinę, pomidorų padažą, suberti prieskonius ir ant lėtos ugnies troškinti 2 minutes. Baigiant troškinti, sudėti
petražoles. P. S. Miltų kiekis priklauso nuo vandens kiekio. Prieš supilant pieną su miltais, žiūrėkite masės tirštumą. Galima patiekti su virtomis bulvėmis, raugintas agurkais, salotomis.
|
|
|
|
|