Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglinės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištos sparneliai 2 skiltelių česnako 3 gvazdikėlių 3 v.š. citrinos sulčių 3 v.š. čili padažo 2 v.š. sojos padažo 2 v.š.
medaus
Gaminimas: Citrinos sultis sumaišyti su trintu česnaku. Tada sultis sumaišyti su čili, sojos padažu, medumi ir prieskoniais.
Šiame marinate marinuoti sparnelius 8 val.
Sparnelius sudėti į kepimo skardą, pateptą aliejumi ir kepti
sparnelius 180 temp. oraitėje, uždengus foliją 30 - 40 min. , o tada nuėmus foliją - dar 10 - 15 minučių (maksimalioje temp.).
|
|
|
|
|