Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Greičių 9-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Greičių g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Lankų g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Pamiškės g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Serbentos 1-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 plonų apelsino, citrinos arba laimo gabaliukų vanduo 3 puodeliai apelsinų sulčių, atšaldytų 3 puodeliai abrikosų nektaro, atšaldyto 2 puodeliai ledukų 750 ml Alitos putojančio
vyno
Gaminimas: 1. Sudėkite po vieną gabaliuką apelsino, citrinos ar laimo į kiekvieną ledų formelės skyrelį, vieną vaisiaus galą palikdami iškilusį apie 1,5 cm. Užpilkite formą vandeniu ir užšaldykite. 2. Supilkite apelsinų sultis ir abrikosų nektarą su ledukais į didelį
ąsotį. Atsargiai maišydami supilkite putojantį vyną arba šampanizuotą vyną (jei gaminsite šį gėrimą vaikams galite naudoti gazuotą vandenį). Patiekdami į kiekvieną taurę įdėkite ledo gabaliuką su vaisiumi.
|
|
|
|
|