Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atsilyginimas kuo nors panasiu, kerstas,
Mokslininkas atrades visuotines traukos desni,
Baltijos karine juru eskadra,
Kompozitorius, dirigentas, simfonines poemos? Nemunas", operos, kantatu, dainu kurejas,
Skotu rasytojas, parases? Traukiniu zymejima",
Pašto g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Paupio g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Perėjimo g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Pienių g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Pietų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 plonų apelsino, citrinos arba laimo gabaliukų vanduo 3 puodeliai apelsinų sulčių, atšaldytų 3 puodeliai abrikosų nektaro, atšaldyto 2 puodeliai ledukų 750 ml Alitos putojančio
vyno
Gaminimas: 1. Sudėkite po vieną gabaliuką apelsino, citrinos ar laimo į kiekvieną ledų formelės skyrelį, vieną vaisiaus galą palikdami iškilusį apie 1,5 cm. Užpilkite formą vandeniu ir užšaldykite. 2. Supilkite apelsinų sultis ir abrikosų nektarą su ledukais į didelį
ąsotį. Atsargiai maišydami supilkite putojantį vyną arba šampanizuotą vyną (jei gaminsite šį gėrimą vaikams galite naudoti gazuotą vandenį). Patiekdami į kiekvieną taurę įdėkite ledo gabaliuką su vaisiumi.
|
|
|
|
|