Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinių kvietinių miltų
2 šaukštų cukraus
150 g kepinių margarino
2 baltieji šokoladai
250 ml grietinėlės
1 stiklinė aviečių (aš naudojau šaldytas trintas avietes)
Druskos


Gaminimas:
Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirps šokoladas.
Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min. palaikyti šaldiklyje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių C. Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti.
Šokolado kremą išplakti plakikliu.
Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti šokoladiniu kremu.
Likusias išdėlioti ant pyrago viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai