Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. želatinos
3 v. š. cukraus
200 ml vynuogių ar aviečių sulčių
500 g aviečių
500 g riebaus jogurto, natūralaus


Gaminimas:
Pašildyti sultis, suberti želatiną ir maišyti, kol ji ištirps. Į pravėsusias sultis supilti jogurtą, cukrų, viską sumaišyti. Į dubenėlius suberti uogas, pertrinti (galima sutrinti su cukrumi - pagal skonį). Jogurto masę užpilti ant uogų ir permaišyti. Supilstyti į indelius ir palikti per naktį šaltai, kad sustingtų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai