Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas vadinama "vilko saule",
Kiausinio trynys, actas, aliejus, garstycios, cukrus, druska. Kas visa tai,
Koki metala simbolizuoja Menulis alchemijoje,
Kokia salis vadinosi Nyderlandu Indija,
Kokia valstybe sudare Cisleitanija ir Transleitanija,
Šunskų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šušvės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šv. Gertrūdos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šv. Roko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Švedų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg avienos Prieskoniai, gruziniški 1 geltonos paprikos 3 skiltelių česnako 2 svogūnų
Gaminimas: Avieną valandą laiko virti pasūdytame vandenyje. Supjaustyti gabalėliais,
supjaustyti papriką, česnaką, svogūnus ir viską patroškinti keptuvėje, įberti gruziniškų prieskonių.
|
|
|
|
|