Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antros Vagos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 5-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 6-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 7-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 8-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 dideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 cm imbiero šaknies gabalėlis, 2 cinamono lazdelės, pora gvazdikėlių, žiupsnelis malto kardamono, 1 kg
avienos, 2 šaukšteliai kalendros, 2 šaukštai maltų migdolų, druskos, pipirų,
Gaminimas: Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą
ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|