Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Artojų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ašmenos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Atgimimo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Audėjų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Aukštaičių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 dideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 cm imbiero šaknies gabalėlis, 2 cinamono lazdelės, pora gvazdikėlių, žiupsnelis malto kardamono, 1 kg
avienos, 2 šaukšteliai kalendros, 2 šaukštai maltų migdolų, druskos, pipirų,
Gaminimas: Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą
ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|