Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Lietuviu poetas, poezijos rinkiniu "Vizijos", "Poezija", "Zmogaus apnuoginta sirdis", "Po ukanotu nezinios dangum" autorius,
Lietuviu poete ir dramaturge, isleidusi eilerasciu rinkinius "Zydintis speigas", "Pusiausvyra" ir kt., keleta knygu vaikams, pjesiu,
Žagarėlės g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Žalioji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Žemaitės g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Žemaitės skg., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Žemaitijos g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 800 gramų Batonas, riekės, 3 vienetai Pienas, 0.5 stiklinės Sviestas, 2 šaukštai Svogūnai, 2 vienetai Kiaušiniai, nebūtina, 2 vienetai Džiūvėsėliai, 2 šaukštai Taukai
(kiaulių), 1.5 šaukšto Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas, truputį
Gaminimas: Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė
atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais
padažais.
|
|
|
|
|