Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg avienos 1,5 kg svogūnų 2 citrinų 100 g migdolų 2 citrinų 300 g rūgpienio Druskos, pipirų
Gaminimas: Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei
sudėti į didelį puodą. Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras). Skanaus.
|
|
|
|
|