Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, 1994 m. pasaulio futbolo cempionato nugaletoja,
Mokslo ar jo srities teiginiu sistema,
Nuodingos augalu medziagos, saugancios juos nuo parazitu, kenkeju, zoledziu gyvunu,
Svarbiausias koridos dalyvis, suduodantis buliui mirtina smugi,
Gyvenamasis rajonas Kauno siaures rytuose, tarp Muravos ir Petrasiunu,
Vilniaus g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Žalioji g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Alyvų g., Strielčių k., Prienų r. sav.,
Beržų g., Strielčių k., Prienų r. sav.,
Darželio g., Strielčių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg avienos 1,5 kg svogūnų 2 citrinų 100 g migdolų 2 citrinų 300 g rūgpienio Druskos, pipirų
Gaminimas: Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei
sudėti į didelį puodą. Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras). Skanaus.
|
|
|
|
|