Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės kokoso drožlių
0,5 stiklinės speltos miltų
1 valgomas šaukštas cinamono
150 g sviesto
2 valgomi šaukštai medaus
0,5 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
1 sauja razinų
1 valgomas šaukštas sezamo sėklų


Gaminimas:
Į didelį dubenį subėriau avižinius dribsnius, kokoso drožles, cinamoną, miltus, sezamo sėklas ir nuplautas razinas.
Sviestą ištirpinau su medumi. Supyliau plaktus kiaušinius ir cukrų. Išmaišiau, kad būtų vienalytė masė.
Gautą masę supyliau ant sausų produktų mišinio. Gerai išmaišiau. Pasidarė tiršta, beveik minkoma tešla.
Rankomis formavau rutuliukus. Dėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šaukštu rutuliukus lengvai paspaudžiau.
Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių, kol gražiai paskrudo.
SKANAUS !
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g avižinių dribsnių
260 g miltų
100 g cukraus
100 g migdolų, smulkintų
100 g razinų
100 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
1 šaukštelio kepimo miltelių


Gaminimas:
Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais.
Suberiame susmulkintus riešutus ir razinas.
Suberiame cukrų, įmušame kiaušinius ir išmaišome.
Supilame ištirpintą margariną ir dar kartelį išmaišome.
Sausainius formuojame su šaukštu, margarinu išteptoje kepimo skardoje.
Kepame 200 C temperatūroje 10-12 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sviesto,
200 g cukraus,
2 kiaušiniai,
3 v. š. miltų,
300 g avižinių dribsnių,
200 g saulėgrąžų,
sezamų


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą sviestą užpilti ant dribsnių, įpilti miltų, viską išmaišyti.Į dėti į skardą, kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g avižinių dribsnių
200 g  miltų
120 g rudojo cukraus
180 g sviesto
2 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštas kvietinių sėlenų
1 šaukštas linų sėmenų


Gaminimas:
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais iki purios masės. Tada supilame miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, sėlenas ir sėmenis. Išsukame viską mediniu šaukštu.
Tada rankas pasitepame aliejumi, imame gabaliuką tešlos ir padarę sausainuką dedame į skardą, išklotą sviestiniu popieriumi.
Kepame apie 30 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai