Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokiam buriui biologiskai priklauso liutas,
Karo prievolininkai, kurie gali buti pasaukti karinems pratyboms arba paskelbus kara,
Olandu filosofas, racionalizmo salininkas, remesis dekarto pagristu filosofijos metodu, bet atsisakes jo dvieju substanciju koncepcijos,
Viesai kalbantis zmogus,
Radiotechninis irenginys fiziniams objektams erdveje susekti, ju koordinatems stebeti ir judesio parametrams matuoti,
Pupojų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 250 g cukraus 250 g avižų dribsnių 250 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 1 valgomasis šaukštas medaus 1 šaukštelis kepimo miltelių 100 g džiovintų vyšnių be
kauliukų (tinka ir šviežios)
Gaminimas: Ištirpinkite margariną. Suplakite kiaušinius su cukrumi ir sudėkite margariną ir medų. Tada sudėkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius. Gerai išmaišykite. Pridėkite vyšnių, išmaišykite ir palikite šaldytuve 20
minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 190 ° C. Suformuokite iš tešlos kamuoliukus, įdėkite į kepimo skardą, švelniai paspauskite. Kepkite 10-12 minučių.
|
|
|
|
|