Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško skg., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Mokyklos g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Naujasis Pasaulis, Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Naujoji g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Pakalnės g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės Mėsa, 200 gramų Kiaušiniai, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Taukai (kiaulių), 0.5 šaukšto Vanduo, 1 stiklinė Kalendra, truputį Juodieji pipirai,
truputį Druska, truputį
Gaminimas: Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių,
gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir orkaitėje kepama 30-40 min. Jei norite dar skaniau, prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu. Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
|
|
|
|
|