Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 g džiovintų grybų
50 g stambių avižinių dribsnių
1 morka,
1 saliero gumbas
Gabalėlis petražolės šaknies
1 svogūnas
0,5 šaukšto sviesto
Druska
Žalumynas


Gaminimas:
Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame.
Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais.
Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir sudedame į sultinį.
Avižinius dribsnius perplauname karštu vandeniu, suberiame į verdantį sultinį ir 20-25 min. verdame ant silpnos ugnies.
Baigiant virti, sudedame supjaustytus grybus, pasūdome. Tiekdami į sriubą įberiame žalumynų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai