Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g saldžiųjų paprikų
2 kg  baklažanų
1,5 kg pomidorų
100 g česnakų
1 čili pipiras
100 g cukraus
150 g 9% acto
200 g augalinio aliejaus
2-3 šaukštai druskos
100 g cukraus
Lauro lapų ir pipirų (pagal skonį)
 


Gaminimas:
Baklažanus supjaustykite 2 cm storio griežinėliais, apibarstykite druska. Susmulkinkite paprikas, pomidorus, česnakus ir čili. Sumaišykite baklažanus su paprika, pomidorais ir čili. Viską užberkite cukrumi, supilkite aliejų ir sudėkite lauro lapus bei pipirus. Virkite, vis pamaišant, apie 40-50 minučių. Galiausiai įmaišykite česnakus ir actą. Pavirkite dar 10 minučių. Po to sudėkite į išplautus ir iškaitintus stiklainius. Apdenkite ir palikite pastovėti 1 parai. Po to stiklainius su adžika sudėkite į šaltą rūsį.
Išėjo 4 litrų baklažanų adžikos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai