Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 paprikos
1 cukinija
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
400 g baklažanų
6 šaukštai alyvų aliejaus
1 šaukštas druskos
0,5 šaukštelio šviežių rozmarinų
žalumynų - čiobrelių ir bazilikų 
2 pomidorai
1 šaukštas petražolių 


Gaminimas:
Saldieji pipirai perrėžiami, išvalomos sėklos ir pertvaros, ankštys nuplaunamos ir supjaustomos rėžiukais.
Nuplauta cukinija ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, o česnakai susmulkinami.
Baklažanai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi keturkampiais gabaliukais.
Didelėje keptuvėje svogūnai kepinami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro skaidrūs, sudedami saldieji pipirai, trumpai apkepami, suberiami baklažanų gabaliukai ir truputį pasūdomi.
Patroškintos daržovės apdedamos cukinijų griežinėliais ir vėl pasūdomos, užbarstomos česnakais. Paskui sudedami rozmarinai, kiti žalumynai, įpilama 1/8 l vandens ir viskas troškinama 25 minutes.
Tuo tarpu nuplikomi ir nulupami pomidorai, supjaustomi į 8 dalis, išimamos sėklos, kotgaliai. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos pomidorai sudedami į daržoves.
Patiekiant troškinys apibarstomas petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai