Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salikas is plunksnu,
Salis uzimanti 1-a vieta kavos ir cukraus gamyboje,
Salis uzimanti 1-a vieta kukuruzu, pieno, mesos, aviacijos ir informatikos pramoneje,
Salis, su kuria ribojasi Bulgarija,
Salis, su kuria ribojasi Lenkija,
Lyverių g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Miško g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Pietų g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto 1-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto 2-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Produktai:
2kg. Baklažanų
3 litrai vandens
6 v. š. druskos
Užpilas
3 dideli svogūnai , smulkiai supjaustyti
1 ryšulėlis petražolių arba salierų, smulkiai kapotu
5
skiltelės česnako, išspausti
150 gr. aliejaus
100-120 gr. 9 proc. acto
2 v. š. cukraus
1 v.š. druskos
3 v.š. virinto vandens
3 paprikos, supjaustyti juostelėm
2kg. baklažanų perpjauti išilgai į 4 dalis, į puodą įpilti 3 l. vandens, 6
šaukštus druskos, sudėti baklažanus ir virti 4-5 min. Ištraukti, leisti ataušti ir supjaustyti.
Užpilo ingredientus sumaišyti, užpilti baklažanus ir dėti į šaldytuvą (patogiausia užsukamame stiklainyje), palikti pasimarinuoti apie parą.
|
|
|
|
|