Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vladislavo Sirokomlės g., Bareikiškių k., Vilniaus r. sav.,
Baronų g., Baronų k., Vilniaus r. sav.,
Šilo 1-Oji g., Baronų k., Vilniaus r. sav.,
Šilo 2-Oji g., Baronų k., Vilniaus r. sav.,
Šilo 3-Ioji g., Baronų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūstas, 1 šaukštas taukų (kiaulių), 0.5 stiklinės kvietinių miltų, 0.5 stiklinės grietinės, Druskos truputį, Juodųjų pipirų truputį, Lauro lapelių truputį, Sultinio
truputį, 0.5 stiklinės pomidorų padažo
Gaminimas: Mėsos įdarui reikia: 500 g jautienos, pusė stiklinės ryžių, svogūnas, šaukštas taukų, truputis druskos, pipirų.
Gūžė (išpjovus kotą) apverdama pasūdytame vandenyje, kol lapai suminkštėja. Išgriebtas kopūstas išardomas
atskirais lapais; jų storesnės dalys išpjaustomos. Ant kiekvieno lapo dedama paruošto įdaro ir, užlenkus galus, suvyniojama ritinėliu. Taip paruošti balandėliai apibarstomi miltais, apkepinami taukuose, sudedami į puodą, užpilama taukų, karšto sultinio ar vandens, pomidorų padažo ir 30—40 min.
troškinami. Baigiant troškinti, įpilama grietinės, pomidorų padažo.
Balandėlius galima gaminti ir su kitokiais įdarais:
Daržovių įdarui: 5 morkos, 3 svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, truputis druskos, sultinio. Daržovės susmulkinamos,
pakepinamos svieste, apibarstomos miltais, druska, įpilama sultinio ir patroškinama. Į atvėsusias daržoves pridedama pusiau apvirtų ryžių, kiaušinių ir viskas išmaišoma.
Kruopų įdarui: stiklinė miežinių kruopų, 5 džiovinti baravykai, 70 g lašiniukų, svogūnas, 50 g rūkyto kumpio, truputį
druskos. Išverdama biri kruopų košė, pasūdoma, sudedami paspirginti lašiniukai ir kumpis su susmulkintais virtais grybais bei pakepintais svogūnais. Viskas sumaišoma.
Varškės įdarui: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, truputį
druskos, cukraus. Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė kiaušinis, druskos, grietinės, cukraus. Viskas sumaišoma.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūsto galva 300 g. kiaulienos faršo 300 g. veršienos faršo 125 g. ryžių 5 morkos prieskoniai mėsai druska
Gaminimas: Apvirti kopūstą ir gražiai nuimti lapus.
išvirti ryžius, ataušinti. Sumaišyti kiaulienos ir jautienos mėsą, ryžius ir prieskonius. Iš šios masės padaryti rutuliukus, dėti į kopūsto lapą ir gražiai užlankstykit. Dėkit į puodą vieną prie kito, berkit griežinėliais supjaustytas morkas ir pilkit vandenį. Pasūdykit druska. Virkit apie 30 min.
Tiekti su grietine ir bulvių koše. Skanaus.
|
|
|
|
|