Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didelė kopūsto galva
500 g kiaulienos faršo
150-200 g virtų ryžių
1 svogūno galva
Druskos ir kitų prieskonių pagal skonį
400 ml grietinėlės
500 ml vandens
40 g sviesto
1 saujelė žalumynų


Gaminimas:
Kopūsto galvą dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nulupame lapus.
Kiaulienos faršą sumaišome su virtais ryžiais, prieskoniais, pakepintu svogūnu.
Dedame kiaulienos faršo ant kiekvieno kopūsto lapo ir susukame. Balandėlius pakepiname iš abiejų pusių aliejuje ar svieste.
Tuomet sudedame į puodą su vandeniu.
Verdame 15 minučių. Supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir verdame dar apie 15 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai