Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 dideli kopūstų lapai
2 pomidorai
100 g maltos jautienos
30 g kubeliais supjaustytų svogūnų
1 kiaušinis
4 šaukštai džiūvėsėlių
1 žiupsnelis muskato
druskos ir pipirų
2 šaukštai aliejaus
50 g žiedeliais supjaustytų svogūnų
100 g raugintų kopūstų
1 raudona saldžioji paprika
1 žalia saldžioji paprika
0,125 l tirštos grietinės


Gaminimas:
Kopūstų lapus apvirti ir atvėsinti šaltame vandenyje. Atvėsusius išgriebti iš vandens, nusausinti ir išpjauti stambias lapų gyslas.
Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti.
Maltą mėsą sumaišyti su svogūnais, įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsėlius ir prieskonius. Ant lentelės pakloti kopūsto lapus, užkrėsti įdaro ir suvynioti.
Keptuve įkaitinti aliejų ir balandėlius apkepti iš visų pusių. Įpilti 1/8l vandens, suversti žiedeliais supjaustytus svogūnus bei raugintus kopūstus.
Pomidorus ir paprikas perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Likus 15 minučių iki troškinimo pabaigos, suversti į keptuvą su balandėliais ir sumaišyti su raugintais kopūstais.
Balandėlius ir daržoves pagardinti su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai