Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pelkių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Perkūno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pienių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pievų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pilėnų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas, 3 šaukštai sviesto
Gaminimas: Įdarui dar reikės: 3 stiklinės virtų ryžių 1 indelis konservuotų kukurūzų 1 saldžioji raudona paprika 2 pomidorai 2
šaukštai majonezo truputį petražolių maltų juodųjų pipirų.
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai
išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
|
|
|
|
|