Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokės 11-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 2-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 3-ioji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 4-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 5-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūstas 400 g kalakutienos faršo 1 maišelis ryžių 2 morkos 2 svogūnai 100 g sviesto 50 g grietinės 50 g miltų 1 šaukštas druskos 1 kubelis vištienos sultinio 1
šakelė žalių krapų 4 šaukštai pomidorų padažo 1 žiupsnelis juodųjų pipirų 1 žiupsnelis lauro lapelių 1 žiupsnelis malto muskato 1 žiupsnelis baziliko
Gaminimas: Kopūstą išvirti, nupjaustyti lapkočius. Svogūną su morką patroškinti svieste su žiupsneliu
muskato. Šį troškinį sudėti į mėsą, suberti mirkytus ryžius, įberti pusę šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mėsos dėti ant kopūsto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. Dėti apkepusius balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, pridėti druskos, vėl tų pačių
prieskonių bei vištienos sultinio, krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvėmis.
|
|
|
|
|