Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Fizines ginkluotosios jegos vartojimas valstybiu santykiuose,
Fiziniai pratimai, rungtynes, zaidimai,
Fizinio ar protinio lavinimo veiksmas,
Fizinis arba juridinis asmuo, norintis is kito asmens isigyti preke ir isipareigojantis uz ja moketi nustatyta pinigu suma,
Fiziniu pratimu, ugdanciu jega, istverme, greituma ir kitas ypatybes, sistema,
Jubiliejaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juodkiškio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juozo Paukštelio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juozo Urbšio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jurginų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Balandėliams: 1 kopūstas 1 raudona paprika 1 žalia paprika 1 geltona paprika 150 g cukinijos 1 svogūnas 1 stiklinė ryžių alyvuogių aliejaus kepti druska malti
juodieji pipirai Padažui: 0,5 l vandens 5 v. š. pomidorų padažo 3 v. š. grietinės druska pipirai Gaminimas: Pasūdytame vandenyje apvirkite kopūstą ir nuimkite po vieną kopūsto lapus. Išvirkite ryžius. Išimkite paprikų sėklalizdžius ir
supjaustykite jas kubeliais. Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir taip pat supjaustykite kubeliais. Pakepinkite keptuvėje svogūnus. Virtus ryžius ir visas daržoves sumaišykite kartu su druska ir pipirais ir gautą masę suvyniokite į kopūsto lapus. Balandėlius dėkite į įkaitysią
keptuvę su aliejumi ir vartydami apkepkite, kol gražiai parus. Tuomet dėkite apkeptus balandėlius į puodą ir užpilkite juos vandens, pomidorų padažo, grietinės, drusko ir pipirų padažu bei patroškinkite maždaug 15-20 min. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir
kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|