Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balandžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balgos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bališkių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 gužės Pekino kopūsto 400 g kiaulienos, faršo Druskos Pipirų Prieskonių
Padažui (lygiomis dalimis): Pomidorų pastos Majonezo Vandens,
šalto
Gaminimas: Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo
ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180 °C temperatūroje apie pusvalandį.
|
|
|
|
|