Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Hidrologijos mokslo saka, vandenynus ir juras tirianti kaip hidrosferos dali, juose vykstancius fizikinius, cheminius, geologinius ir biologinius reiskinius,
Raitas S. Amerikos lygumu piemuo,
Tankiausiai gyvenama Azijos valstybe,
Mokslinis darbas, pateikiamas mokslo tarybai moksliniam laipsniui igyti ir viesai ginamas,
Kongo respublikos oficiali kalba,
Tulpių g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Vynuogių g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Vosyliukų g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Žurnalistų 1-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Žurnalistų 2-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g baltų šparagų 2 saujų pistacijų 100 g sviesto 4 bulvių 1 saujos petražolių Žiupsnelio druskos Žiupsnelio cukraus 1 a. š. balto vyno acto 0,5 citrinos sulčių 1
saujos petražolių
Gaminimas: Nulupti šparagus, surišti pundeliais ir įdėti į verdantį vandenį (sudėti druską, cukrų, actą). Virti apie 10 minučių.
Išvirti bulves.
Inde ištirtipnti sviestą ir jame apkepti susmulkintas pistacijas, įdėti susmulkintas petražoles,
supilti citrinos sultis ir ,maišant, pakepti keletą minučių. Į lėkštę sudėti bulves, šparagus ir juos užpilti pistacijų pagardu. Patiekalas skirtas 4 asmenims. Gaminti apie 1 val. Tinka su baltu atšaldytu vynu.
Skanaus :)
|
|
|
|
|