Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2011.03.15 15:51 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Baltvita, V. Saldžiūno PĮ

Įmonės kodas: 121436468
PVM kodas: LT100000007616
Vadovas: Vytautas Saldžiūnas
Adresas: Vytenio g. 50, LT-03229 Vilnius
Telefonas: +370 5 2332270
Faksas: +370 5 2332270
El. pašto adresas: info@baltvita.lt
Tinklapis: http://www.baltvita.lt

Veiklos sritys
Maisto produktai
Plastikas, guma, jų gaminiai
Tara, pakuotės

Įmonės aprašymas:
Purkštukai su dozatoriais, statinės 30, 60, 120, 200 litrų talpos; įvairi plastikinė hermetiška pakuotė; hermetiška apvali, kvadratinė, stačiakampė, šešiakampė pakuotė nuo 120 iki 1500 mililitrų talpos. Spaudo uždėjimas ant indelių ir dangtelių. Pakuotės maisto prekėms, biriems bei skystiems produktams, dažams, glaistui, pigmentams, dažikliams, varžtams - didmeninė, mažmeninė prekyba. Kibirėlių gamyba iš polipropileno, su ofsetine spauda ir be jos. Plastikinių kibirėlių 0.5, 0.8, 1, 2, 3, 5.5, 6, 10, 18, 20 litrų talpos gamyba ir prekyba. Plastikiniai kibirėliai su IML spauda 0,8l ir 1,00l gamyba ir prekyba. Pakuotė konditerijos gaminiams iš PS ir PP - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Bakeliai 0,5, 1, 2, 5, 10, 20, 25, 30 litrų talpos įvairių spalvų pažymėti UN ženklu - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Įvairūs liejiniai iš plastmasės. Įvairi vienkartinė pakuotė iš polipropileno: mišrainėms, medui, mėsos gaminiams, pieno produktams, sausainiams, ledams, tortams, pyragams, saldumynams - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Maistiniai dažikliai: įvairių spalvų ir būvio (skysti ir sausi), natūralūs maistiniai dažikliai, ekstraktai tirpūs vandenyje ir aliejuje. Mikroorganizmų kultūros (raugai) pieno produktams gaminti (grietinei, varškei, sūriams, jogurtui, rūgpieniui, kefyrui ir t.t) bei duonos ir mėsos pramonei. Sūrių paviršutinė mikroflora (pelėsiai, mielės ir bakterijos). Antibiotikų nustatymo testai. Raugai su bifido bakterijomis bioproduktams gaminti. Fermentai, emulsikliai, stabilizatoriai, purikliai. Aromatizatoriai - kvapiosios medžiagos (sviesto, grietinės, sūrių, majonezo, padažų, ledų, kepinių). Prieskoniai ir jų mišiniai (mėsos, kečupo, majonezo, žuvies, sūrių gamybai ir t.t. Modifikuotas krakmolas. Didmeninė ir mažmeninė prekyba.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai