Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu filosofas, rasytojas, visuomenes veikejas, romanu "Sleikstulys", "Butis ir nebutis", "Egzistencializmas yra humanizmas" autorius,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveiklus "Pusryciai ant zoles", "Olimpija" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Monmartro bulvaras", "Operos aveniu Paryziuje" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Moterys sode", "Kapucinu bulvaras", "Laukai ir topoliai pavasari" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Sokiai mulen de la galeto kavineje", "Skeciai", "Seserys" ir kt,
Paupio g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Prūdiškių g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Šiaurės g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vakarų g., Prūdiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės (225 ml) miltų 1 + 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 0,5 arbatinio šaukštelio valgomos sodos Žiupsnelis druskos 3 nedideli prinokę bananai 2 valgomi šaukštai pieno 1
arbatinis šaukštelis acto 100 g sviesto 1 stiklinė cukraus 2 kiaušiniai
Gaminimas: 1. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF). 2. Stačiakampės kekso formos dugną ir kraštus ištepti sviestu. 3. Persijoti miltus, sodą, kepimo miltelius ir druską. 4. Vidutinio
dydžio dubenyje sutrinti bananus (turi būti vientisa grietinės tirštumo masė, panaši į kūdikių tyrelę). Supilti pieną ir actą. 5. Atskirame dubenyje išsukti sviestą ir cukrų iki purumo. Po vieną dėti kiaušinius, kaskart vis gerai išmaišant. 6. Į ištrintą sviestą su kiaušiniais pakaitomis
dėti miltus ir bananų mišinį. Viską gerai išmaišyti. 7. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą kepimo formą. 8. Kepti apie 1 valandą, kol pyrago vidus bus pilnai iškepęs ir į vidurį įkištas testeris bus visiškai sausas. 9. Duonelę ištraukti iš orkaitės, leisti jai 15 minučių paaušti kambario
temperatūroje, po to apversti formą, išimti duonelę ant lėkštės ar padėklo ir leisti jai pilnai atvėsti. 10. Atvėsusią duonelę susukti į virtuvinį rankšluostėlį ir, pasikišus po pažąstimi, keliauti į gamtą!
|
|
|
|
|