Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Panošiškių k., Trakų r. sav.,
Verknės g., Panošiškių k., Trakų r. sav.,
Žuklijų g., Panošiškių k., Trakų r. sav.,
Ežero g., Penkininkų k., Trakų r. sav.,
Jukniškių g., Ramanavos k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 0,5 kg miltų 30 g mielių 0,25 l šilto pieno 60 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis Įdarui: 1 česnako galva 75 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g
varškės 200 g sūrio 1 kiaušinis 1 valgomasis šaukštas miltų 0,5 arbatinio šaukštelio druskos 1 sauja smulkintų žalumynų
Gaminimas: Mielės ištirpinkite su šiltu pienu ir 3 šaukštais cukraus. Paliekame pastovėti. Išplakite kiaušinius, tirpintu margarinu ir druska.
Supilkite mieles ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir minkykite tešlą. Ją palikite uždengtą drėgnu rankšluosčiu kilti. Česnakus susmulkinkite ir pakepinkite ant margarino. Sumaišyti varškę su kiaušiniu, sūriu ir likusiu margarinu, druska bei miltais. Taip pat supilkite
česnakus. Tešlą iškočiokite, supjaustykite ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, suvyniokite ir apibarstykite žolelėmis. Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|