Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaisos g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Žalioji g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Žiglos g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Gabijos g., Šniūrų k., Kauno r. sav.,
J. Lukšos g., Šniūrų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g pieno 3 kiaušiniai 200 g cukrus 150 g margarino VILNIUS kepiniams 10 g sausų mielių 450 - 500 g miltų Įdarui: Riešutai, obuoliai, aguonos ir
cukrus
Gaminimas: Mielės ištirpinamos su šiltu pienu bei šaukštu cukraus, 150 g miltų. Šiek tiek paliekame pastovėti ir tada minkydami mušame kiaušinius, ištirpintą margariną, galiausiai 300 – 350 miltų. Gerai išminkoma tešla paliekama padvigubėti, tuo tarpu darome
įdarą. Riešutai susmulkinami arba sumalami, sumaišomi su cukrumi ir aguonomis. Obuoliai išverdami ir supjaustomi kubeliais, sumaišomi su cukrumi. Tešla iškočiojama ir padalinama į norimo dydžio gabaliukus. Į kiekvieno gabaliuko vidurį dedama įdaro ir suvyniojama, kraštai turi būti gerai
suspausti, kad neišbėgtų įdaras. Kepama 20 – 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros.
|
|
|
|
|