Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumynų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žarėnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemaitės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemdirbių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemynos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 180 g varškės 80 g kepinių margarino arba sviesto apie 250 g miltų 1 kiaušinis 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio druskos
įdarui: 30 g margarino 1
svogūnas 400 g veršienos faršo 1 kiaušinio trynys druska ir pipirai
Gaminimas: Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais, maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą.
Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Tada juos su margarinu supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą,
aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaitę. Lepame apie 25 min. Skanaus.
|
|
|
|
|