Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
180 g varškės
80 g kepinių margarino arba sviesto
apie 250 g miltų
1 kiaušinis
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio druskos

įdarui:
30 g margarino
1 svogūnas
400 g veršienos faršo
1 kiaušinio trynys
druska ir pipirai

Gaminimas:
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais, maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Tada juos su margarinu supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaitę. Lepame apie 25 min. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai