Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klonių 6-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 7-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 8-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 9-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Šumsko pl., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litrinis stiklainiukas baravykų marinuotų arba virtų; 2 svogūnai; 100 g. kiaulienos spirgučių; 1 riekelė rūkytų lašinukų; 100 g. sviesto; 6 bulvės didelės; 100 ml. grietinės arba
grietinėlės; druskos.
Gaminimas: Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus
ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto. Skanaus!
|
|
|
|
|