Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gyvunas, isvertus i lietuviu kalba is graiku - "upinis arklys",
Gyvunas, kuri stebedamas galvanis atrado elektra,
Gyvunas, kurio pienas yra daugiau negu 54% riebumo,
Gyvunas, kuris atimineja surius is varnu,
Gyvunas, kuris reikiama dregme gauna ne is vandens, o is eukalipto lapu,
Sukilėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Suomių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sutemų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Suvalkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Svajonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg baravykų, šviežių 4 riekelių kumpio, Itališko (Prosciutto) 250 ml grietinėlės, šviežios 5 skiltelių česnako 1 ryšulėlio petražolių, smulkintų 50 g
sviesto 50 g miltų 4 v. š. alyvuogių aliejaus 3 bulvių
Gaminimas: Grybus nuplauti su smulkiai supjaustyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę petražolių, suberti baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus,
vandenį ir troškinti apie 1 valandą. Kuomet išsitroškins, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą. Išplakti grietinėlę (be cukraus). Plonais griežinėliais supjaustyti kumpį ir įdėti 5 minutėms į orkaitę , kad paskrustų. Sriubą patiekti su
šaukštu grietinėlės ir skrudinto kumpio gabalėliu ant viršaus. Skanaus!
|
|
|
|
|