Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pažagiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg baravykų, šviežių 4 riekelių kumpio, Itališko (Prosciutto) 250 ml grietinėlės, šviežios 5 skiltelių česnako 1 ryšulėlio petražolių, smulkintų 50 g
sviesto 50 g miltų 4 v. š. alyvuogių aliejaus 3 bulvių
Gaminimas: Grybus nuplauti su smulkiai supjaustyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę petražolių, suberti baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus,
vandenį ir troškinti apie 1 valandą. Kuomet išsitroškins, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą. Išplakti grietinėlę (be cukraus). Plonais griežinėliais supjaustyti kumpį ir įdėti 5 minutėms į orkaitę , kad paskrustų. Sriubą patiekti su
šaukštu grietinėlės ir skrudinto kumpio gabalėliu ant viršaus. Skanaus!
|
|
|
|
|