Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g gūžinių kopūstų
50 g šoninės
1 svogūnas
2 šaukštai aliejaus
3 šaukštai vyno acto
1/4 šaukštelio maltų kmynų
druskos ir juodųjų pipirų
žiupsnelis cukraus

Gaminimas:
Nuimti viršutinius žalius gūžę gaubiančius lapus, gūžę smulkai supjaustyti. Užvirinti du litrus vandens, suberti supjaustytus kopūstus ir, kai tik vanduo vėl užvirs, kopūstus nupilti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu, nuvarvinti.
Nuluptą svogūną ir šoninę supjasutyti kubeliais. Šoninę pakepinti, kol sučirškės, svogūnus trumpai patroškinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Iš vyno acto ir maltų kmynų paruošti užpilą. Šoninę, svogūnus ir kopūstus pagardinti paruoštu užpilu, gerai išmaišyti ir marinuoti.
Salotas išmašyti. Pagardinti pagal skonį ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai