Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g bazilikų lapelių
80-100 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
verdantis vanduo


Gaminimas:
Nuskintus bazilikų lapelius užpilti verdančiu vandeniu.
Palaikius 10 sek. nukošti.
Nusausinti.
Sudėjus į maisto smulkintuvą susmulkinti iki pastos konsistencijos.
Sukrėsti į švarų stiklainiuką ir užpilti alyvuogių aliejumi.
Uždaryti dangteliu ir laikyti šaldytuve.
Tai puikus pagardas mėsos, žuvies, daržovių patiekalams, sriuboms ir salotoms.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai